Portfolio

Wagner heeft haar portfolio geordend in drie praktijken.

Board Advisory & Development

Wij zijn de ‘trusted advisor’ van ondernemers, bestuurders en toezichthouders. Wij ondersteunen mensen en organisaties in de versterking van hun visie, ondernemerschap en innovatief vermogen.

Wij hebben een scherp oog voor de ontwikkeling van leiderschap. Want ‘good governance’ komt van binnenuit. In het hart van deze praktijk bevindt zich onze succesvolle Governance Opleiding. We bieden ‘boardprogramma’s’ op maat aan en begeleiden zelfevaluaties. De tweejaarlijkse Governance Kennisbijeenkomst is één van de pijlers onder het rijke netwerk, waar alumni elkaar blijven ontmoeten. Vanuit dit netwerk is Wagner actief op het gebied van search, matching en talentontwikkeling.

Graduate School

Onze Graduate School is een door de Nederlandse overheid erkende instelling voor hoger onderwijs. Wagner biedt van daaruit een verzameling geaccrediteerde opleidingen en masterclasses aan. Een geaccrediteerde Executive MBA, een geaccrediteerde Coachopleiding en een geaccrediteerde Mediation Opleiding aangevuld met een rijk palet aan Masterclasses gericht op verschillende facetten van ontwikkeling in de levensloopbaan. In dit palet aan opleidingen komt een mooie mix terug van kennisontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en het bouwen aan het rijk en inspirerend netwerk. Visievorming, transformationeel leiderschap en ondernemendheid zijn de kernthema’s in onze Graduate School.

Life Long Learning

Leren doe je niet alleen maar meer in een opleiding, dat doe je elke dag. Maar persoonlijke groei komt pas goed tot stand, als je ook afstand kunt nemen. Want allen dan ontstaat er ruimte voor écht nieuwe inzichten, op zowel cognitief als emotioneel vlak. Dat is bij uitstek van onze studiereizen Knowledge on Tour en onze Reflectietafel doen. In het vakoverstijgende programma Certified Entrepreneur ga je aan de slag met het versterken van je ondernemerschap en het stimuleren van het ondernemerschap van anderen.

Vragen?

Mocht je interesse hebben in een specifiek boek of verdere vragen hebben, kun je contact opnemen met het bedrijfsbureau, +31 (0)85 – 016 13 00 of office@wagner.nl.

Adresgegevens

Hoge der A 18
9712 AD Groningen
Tel.: +31 (0)85 016 13 00

wagner facebook logo wagner linkedin logo wagner twitter logo