Over Wagner

Op weg naar een wereld die groter is dan jezelf

Onafhankelijk denken. Verbredend kijken. Ondernemend handelen. En verdiepend reflecteren.
Dat is de kern van waaruit Wagner adviseert, ontwikkelt en opleidt.

Onze expertise ligt op de gebieden: governance & leadership, ondernemerschap & strategie als ook transformatie van mensen en organisaties.

Wij benutten deze expertise in onze verschillende activiteiten, naar verschillende doelgroepen en branches.

Wij zijn meer dan een advies- ontwikkel- en opleidingsbedrijf. Wagner is een maatschappelijke onderneming die vanuit haar missie ‘ondernemen met kennis’ een bijdrage wil leveren aan de grotere maatschappelijke vraagstukken. Middels partnerschappen en investeringen dragen we bij aan ondernemerschap op het gebied van ‘greentech’, ‘bluetech’ en behoud van natuur. We delen graag kennis elders ter wereld. Want onderwijs is één van de investeringen die er in de wereld het meest toe doen.

Wij zijn een praktijk. Een mensenbedrijf.

Breedheid van visie, en toch grondigheid en diepgang – deze paradox is van toepassing op ‘de mensen van Wagner’. Het zijn persoonlijkheden met een brede ervaring. Ons generalisme is ons specialisme. Inzicht en overzicht. Met verstand van zaken en met gevoel voor verhoudingen.

Naar de website van Wagner.

Vragen?

Mocht je interesse hebben in een specifiek boek of verdere vragen hebben, kun je contact opnemen met het bedrijfsbureau, +31 (0)85 – 016 13 00 of office@wagner.nl.

Adresgegevens

Hoge der A 18
9712 AD Groningen
Tel.: +31 (0)85 016 13 00

wagner facebook logo wagner linkedin logo wagner twitter logo